Proficiat met je zwangerschap!

Er is een kindje op komst! Je gaat dus een leuke en spannende tijd tegemoet, waarin er veel op je afkomt. Gelukkig kun je vertrouwen op Lunavi. Wij doen er alles aan om jouw kraamtijd straks prettig te laten verlopen met de beste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook voordat het zover is, kun je bij ons terecht voor advies over bijvoorbeeld cursussen en de voorbereiding op de bevalling. Je vaste kraamzorgconsulent is daarbij jouw vaste aanspreekpunt. Ben je al benieuwd wat je allemaal nodig hebt voor jouw bevalling en kraambed? Klik hier.

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Lunavi gaat voor de beste kwaliteit

Lunavi helpt jou om je voor te bereiden op de komst van je kindje

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over de cursussen en trainingen die je kunt volgen. Wanneer je weet wat je te wachten staat, verloopt je bevalling en de kraamtijd immers prettiger. Tijdens je zwangerschap krijg je ook te maken met veel verschillende praktische zaken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding: wat mag je wel en niet eten tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft? Ook is het belangrijk om voorbereid te zijn op de bevalling, en zorg ervoor dat je de volledige babyuitzet in huis hebt. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met je kraamzorgconsulent!

Benodigdheden bevalling en kraambed

Wat heb je nodig voor jouw bevalling en kraamtijd?

Of je nu thuis, in het ziekenhuis of kraamhotel bevalt, wij adviseren je om een kraampakket in huis te halen. In de kraamtijd zal de inhoud hiervan zeker van pas komen. Het pakket kun je aanvragen bij je zorgverzekeraar en het de inhoud verschilt per verzekeraar (verschilt per verzekeraar en de gekozen verzekeringsvorm of je het pakket vergoed krijgt).

Voor de bevalling en de kraamtijd heb je meer nodig dan alleen een kraampakket. Klik hier voor het volledige overzicht.

 

  •  

 

Regio Breda Regio Tilburg Regio West-Brabant Land van Heusden en Altena

Altijd kraamzorg bij jou in de buurt

Vind onze kraamzorg in
west- en midden Brabant

Ontdek een kraamconsulent dicht bij jou in
de buurt. Wij zijn altijd in de buurt.

Leen gratis hulpmiddelen voor jouw kraamtijd

Gratis hulpmiddelen
van Medipoint

Lunavi Kraamzorg werkt samen met thuiszorgwinkel Medipoint. Medipoint biedt alle kraamzorghulpmiddelen die je nodig hebt tijdens en na je zwangerschap. Je kunt hier een aantal geselecteerde kraamzorghulpmiddelen gratis lenen, zoals een ondersteek, bedverhogers of bedklossen, toiletstoel, douchestoel en een rugsteun. Ook kan je een volledig kraampakket bestellen.

Goed opgeleide en ervaren kraamzorgconsulenten

Kraamzorgconsulent

Bij Lunavi heb jij altijd een vast aanspreekpunt tijdens je zwangerschap én in je kraamtijd: de kraamzorgconsulent. Onze kraamzorgconsulenten hebben jarenlange ervaring in de kraamzorg en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Of die nu gaan over je verzekering of over praktische zaken rondom de bevalling en de kraamtijd. Omdat jouw kraamzorgconsulent gekoppeld is aan de regio waarin jij woont, heeft ze contact met verloskundigen, ziekenhuizen en kraamhotels bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg

Meer informatie over zwangerschap

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!