Wat heb je allemaal nodig?

Babyuitzet voor de zomer en winter

Je verwacht een kindje, gefeliciteerd! De komende maanden kan je je richten op het verzamelen van de babyuitzet. Je hebt namelijk heel wat spullen nodig als je een baby krijgt. Wat moet je precies aanschaffen? Van meubels voor de babykamer tot de kleertjes voor je kindje: Lunavi Kraamzorg heeft een uitzetlijst opgesteld met alle onmisbare babyspullen die je écht in huis moet hebben. Wil je meer weten over een zwangerschap? Neem een kijkje op deze pagina

Website www.veiligheid.nl 

Wil je meer informatie over veilig slapen en veilige slaapproducten voor jouw kindje? Neem een kijkje op de website Veiligheid. Hier vind je handige tips en lees je meer over de aanschaf van babyspullen. 

Verschillen babyuitzet winter en zomer

Schaf de producten op deze babyuitzetlijst aan, en je hebt alle hoognodige spullen in huis. De producten op deze lijst gelden zowel voor kinderen die in de zomer als in de winter geboren worden. In de zomer heb je met name babyzonnebrand nodig, en in de winter met name kruiken en kruikenhoezen. In principe zitten er geen grote verschillen in de uitzetlijst.

Begin op tijd met de babyuitzet

Begin op tijd met het bij elkaar zoeken van de babyuitzet, want je hebt een hoop spullen nodig en het duurt wel even voor je alle spullen hebt aangeschaft. Als je vroeg begint, dan blaak je nog van de energie om alle spullen in huis te halen en kom je niet in tijdsnood. Begin je op tijd, dan kan je bovendien de kosten spreiden over de maanden. Uiteraard kun je een aantal dingen van de lijst ook tweedehands kopen of lenen van vrienden, familieleden en collega’s.

Ben je benieuwd naar het volledige overzicht? Klik hier.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de kraamzorg van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgers

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg