Werken bij Lunavi

Vacatures

Bij Lunavi zetten onze kraamverzorgenden zich iedere dag in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Ook assisteren onze kraamverzorgenden bij bevallingen en adviseren zij zwangere vrouwen en moeders over zaken als zwangerschapscursussen en borstvoeding. Dat doen ze in compacte werkgebieden en in kleine, hechte teams. Zo zijn zij altijd in de buurt.

  • Investeren in werkgeluk

  • Kleinschalige teams

  • Ruimte voor ontwikkeling

  • Rooster op maat of vast

Neem eens een kijkje

Openstaande vacatures

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg

Werken als kraamverzorgende bij Lunavi Kraamzorg

Wil je deel uitmaken van onze organisatie en wil je aan de slag als kraamverzorgende? Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren kraamverzorgenden! De kraamverzorgenden van Lunavi Kraamzorg werken in kleinschalige en zelfstandige teams. Je krijgt een goede inwerkperiode en loopt mee met een collega. Daarna ga je zelfstandig op pad. Heb je af en toe hulp nodig, dan is er altijd een collega op de achtergrond aanwezig. De sfeer binnen de teams is goed en gezellig: er is nauw contact en regelmatig organiseren de teams leuke uitjes. 

Ontwikkelingsmogelijkheden
en bijscholing

Bij Lunavi Kraamzorg heb je de kans jezelf te ontwikkelen. Zo bieden wij jou diverse mogelijkheden voor bijscholing en ontwikkeling, zodat je geregistreerd blijft bij het KCKZ. Daarnaast kun je jezelf specialiseren tot kraamzorgconsulente, praktijkbegeleider, kraamverzorgende in de partuspoule, kraamverzorgende bij het kraamhotel van Lunavi bij Fam geboortezorg of medewerker Babythuiszorg. Geef aan wat jouw wensen zijn, en wij bieden jou de mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen! 

Leerwerktrajecten en stages

Volg je een opleiding tot (kraam)verzorgende óf wil je kraamverzorgende worden? Kies voor een leerwerktraject bij Lunavi Kraamzorg! We investeren in talent. We zijn een SBB-erkend leerbedrijf en bieden verschillende mogelijkheden voor werken & leren, zoals leerwerktrajecten en stageplaatsen voor ambitieuze en gemotiveerde studenten. Lees op onze website meer informatie over onze leerwerktrajecten en onze stagemogelijkheden!

Dan zijn we op zoek naar jou!

Altijd al kraamverzorgende willen worden?

Voor zowel het werkgebied Midden- en West-Brabant als het werkgebied in Zeeland zijn wij “Dé Provinciale Kraamzorg I Lunavi Kraamzorg” op zoek naar enthousiaste leerlingkraamverzorgenden met liefde en passie voor het vak. Heb je al een zorgopleiding dan is dit zeker een pré.