Solliciteer en start als kraamverzorgende!

Werken bij Lunavi Kraamzorg

Bij Lunavi zetten onze kraamverzorgenden zich iedere dag in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Ook assisteren onze kraamverzorgenden bij bevallingen en adviseren zij zwangere vrouwen en moeders over zaken als zwangerschapscursussen en borstvoeding. Dat doen ze in compacte werkgebieden en in kleine, hechte teams. Zo zijn zij altijd in de buurt.

Werken als kraamverzorgende bij Lunavi Kraamzorg

Wil je deel uitmaken van onze organisatie en wil je aan de slag als kraamverzorgende? Doorlopend zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren kraamverzorgenden! De kraamverzorgenden van Lunavi Kraamzorg werken in kleinschalige en zelfstandige teams. Je krijgt een goede inwerkperiode en loopt mee met een collega. Daarna ga je zelfstandig op pad. Heb je af en toe hulp nodig, dan is er altijd een collega op de achtergrond aanwezig. De sfeer binnen de teams is goed en gezellig: er is nauw contact en regelmatig organiseren de teams leuke uitjes. 

Ontwikkelingsmogelijkheden en bijscholing

Bij Lunavi Kraamzorg heb je de kans jezelf te ontwikkelen. Zo bieden wij jou diverse mogelijkheden voor bijscholing en ontwikkeling, zodat je geregistreerd blijft bij het KCKZ. Daarnaast kun je jezelf specialiseren tot kraamzorgconsulente, praktijkbegeleider, kraamverzorgende in de partuspoule, kraamverzorgende bij het kraamhotel van Lunavi bij Fam geboortezorg of medewerker Babythuiszorg. Geef aan wat jouw wensen zijn, en wij bieden jou de mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen! 

Leerwerktrajecten en stages

Volg je een opleiding tot (kraam)verzorgende óf wil je kraamverzorgende worden? Kies voor een leerwerktraject bij Lunavi Kraamzorg! We investeren in talent. We zijn een SBB-erkend leerbedrijf en bieden verschillende mogelijkheden voor werken & leren, zoals leerwerktrajecten en stageplaatsen voor ambitieuze en gemotiveerde studenten. Lees op onze website meer informatie over onze leerwerktrajecten en onze stagemogelijkheden!

Solliciteer nu bij Lunavi Kraamzorg

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag als kraamverzorgende? Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega! 

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Werken in de kraamzorg: wat houdt het in en wat komt er bij kijken?

Ontdek Lunavi Kraamzorg

Leerlingen en stagiaires

Om de kraamzorg in de regio nu én in de toekomst op een hoog niveau te houden, hecht Lunavi veel waarde aan (bij)scholing en opleiding. We hebben een convenant getekend met de ROC’s, waarin we garant staan voor een aantal stageplaatsen voor kraamverzorgenden in opleiding. We zijn een Calibris-erkend leerbedrijf voor het opleiden van kraamverzorgenden. Dat betekent dat onze kraamverzorgenden regelmatig bijscholing krijgen. Het kan ook zo zijn dat je tijdens jouw kraamtijd te maken krijgt met een leerling-verzorgende of stagiaire. Dat heeft voor jou veel voordelen, want zo weet je zeker dat wordt gewerkt volgens de laatste theoretische en praktische inzichten. Omdat je zowel een gediplomeerde als een leerling-verzorgende in huis hebt, krijg je meer zorg. De leerling of stagiaire is daarnaast heel gemotiveerd om haar werk goed te doen, omdat ze daarop wordt beoordeeld. We gaan ervan uit dat je begrijpt dat we nieuwe kraamverzorgenden niet kunnen opleiden zonder hen in de praktijk te laten werken. Daarom gaan we er ook van uit dat een leerling of stagiaire welkom is tijdens jouw kraamtijd. Heb je dat toch liever niet? Geef dat dan aan tijdens het intakegesprek met je kraamzorgconsulent.