Bekijk hier onze vacatures

Werken bij Lunavi Kraamzorg

Bij Lunavi zetten onze kraamverzorgenden zich iedere dag in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Ook assisteren onze kraamverzorgenden bij bevallingen en adviseren zij zwangere vrouwen en moeders over zaken als zwangerschapscursussen en borstvoeding. Dat doen ze in compacte werkgebieden en in kleine, hechte teams. Zo zijn zij altijd in de buurt.

Wat bieden wij?

 • Werken in een zelfstandig team met altijd een collega op de achtergrond
 • Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en bieden met regelmaat bijscholing aan zodat je geregistreed blijft bij het KCKZ 
 • Aparte partuspoule (dus geen nachtdiensten)
 • Wij leveren maatwerk om onze medewerkers vitaal en gezond aan het werk te houden 
 • Prettige informele werksfeer
 • Werken volgens CAO regels, inschaling FWG 35
 • Verschillende ontwikkelmogelijkheden, zoals kraamzorgconsulente, praktijkbegeleidster, kraamverzorgende partuspoule en kraamverzorgende bij het kraamhotel van Lunavi bij Fam geboortezorg

Ben je gediplomeerd?

Ben jij een gediplomeerde, ervaren kraamverzorgende en spreekt onze manier van werken jou aan? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een opleiding tot kraamverzorgende?

Wij bieden met enige regelmaat vacatures voor leer/werktrajecten. Bekijk op deze pagina onze openstaande vacatures of laat een open sollicitatie achter!

Werken en leren?

Volg je een opleiding tot (kraam)verzorgende? Lunavi Kraamzorg vindt het belangrijk om te investeren in de toekomst en kwaliteit van de kraamzorg en is een SBB-erkend leerbedrijf! Binnen onze organisatie kunnen wij alleen stageplaatsen aanbieden aan studenten die de BOL-opleiding volgen. Wij werken samen met BOL-opleidingen in de regio o.a. met Kraamzorg Opleiding Brabant (KOB, klik hier voor de KOB folder) en Hoornbeeckcollege. Wij stellen jaarlijks voor een aantal van deze leerlingen een stageplaats ter beschikking. Jouw ROC informeert je graag hoe je in aanmerking komt voor een stageplaats. 

Wij zijn niet in de gelegenheid om studenten, die niet in opleiding zijn voor een opleiding tot kraamverzorgende, een maatschappelijke stage of snuffelstage aan te bieden.

Binnen onze organisatie werken geen HBO-verpleegkundigen in de kraamzorg. Het is dan ook niet mogelijk voor deze opleiding bij ons stage te lopen.

Opleiding tot verloskundige: je kunt vanaf het 3e leerjaar bij ons in de partuspoule meewerken. Hiervoor is een sollicitatie noodzakelijk. Zorg dat je je motivatiebrief en CV bij de hand hebt en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 • Deskundige kraamverzorgenden

 • Één aanspreekpunt

 • Meer dan 50 jaar ervaring

 • Altijd dichtbij

Wat houdt het vak kraamverzorgende in?

Werken in de kraamzorg: wat houdt het in en wat komt er bij kijken?

Ontdek Lunavi Kraamzorg

Leerlingen en stagiaires

Om de kraamzorg in de regio nu én in de toekomst op een hoog niveau te houden, hecht Lunavi veel waarde aan (bij)scholing en opleiding. We hebben een convenant getekend met de ROC’s, waarin we garant staan voor een aantal stageplaatsen voor kraamverzorgenden in opleiding. We zijn een Calibris-erkend leerbedrijf voor het opleiden van kraamverzorgenden. Dat betekent dat onze kraamverzorgenden regelmatig bijscholing krijgen. Het kan ook zo zijn dat je tijdens jouw kraamtijd te maken krijgt met een leerling-verzorgende of stagiaire. Dat heeft voor jou veel voordelen, want zo weet je zeker dat wordt gewerkt volgens de laatste theoretische en praktische inzichten. Omdat je zowel een gediplomeerde als een leerling-verzorgende in huis hebt, krijg je meer zorg. De leerling of stagiaire is daarnaast heel gemotiveerd om haar werk goed te doen, omdat ze daarop wordt beoordeeld. We gaan ervan uit dat je begrijpt dat we nieuwe kraamverzorgenden niet kunnen opleiden zonder hen in de praktijk te laten werken. Daarom gaan we er ook van uit dat een leerling of stagiaire welkom is tijdens jouw kraamtijd. Heb je dat toch liever niet? Geef dat dan aan tijdens het intakegesprek met je kraamzorgconsulent.