Afspraken met Zilveren Kruis-groep

Zilveren Kruis-groep en kraamzorg

Iedere vrouw in Nederland heeft recht op kraamzorg, daarom is kraamzorg in het basispakket van de zorgverzekering opgenomen. Ben je verzekerd via de Zilveren Kruis-groep (Achmea-groep)? Hieronder vallen onder andere de zorgverzekeraars Avéro, Aevitae, FBTO, IAK, Interpolis en Zilveren Kruis. Lunavi Kraamzorg heeft goede afspraken met de verzekeraars van de Zilveren Kruis-groep. Je kunt de kraamzorg van Lunavi Kraamzorg terugvinden onder de aanbieders, namelijk als ‘Dé Provinciale Kraamzorg’. Lunavi Kraamzorg is een onderdeel van Dé Provinciale Kraamzorg.

Hoe ben jij verzekerd?

Wil je weten hoe jij verzekerd bent? Neem contact op met jouw zorgverzekeraar en vraag naar jouw polisvoorwaarden. Je krijgt de polis toegestuurd, maar je kunt uiteraard ook telefonisch om toelichting vragen.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg van Lunavi Kraamzorg? Vul op onze website het aanmeldformulier in en verstuur dit. Vervolgens ontvang je binnen enkele weken jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Heb je hulp nodig bij je aanmelding? Neem contact op met onze kraamzorgconsulenten.

  • Ervaren kraamverzorgende

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Voorbereid je bevalling in

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg