Over Lunavi Kraamzorg

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop. Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 9,6!

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Kraamzorg is persoonlijke zorg voor jou en jouw baby

Kraamzorg van Lunavi

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop.

Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 8,8!

Regio Breda Regio Tilburg Regio West-Brabant Land van Heusden en Altena

Altijd kraamzorg bij jou in de buurt

Vind ons in West- en Midden Brabant en Zeeland

Ontdek een kraamconsulent dicht bij jou in
de buurt. Wij zijn altijd in de buurt.

Onze missie

Met teams, georganiseerd rondom verloskundigepraktijken zijn we altijd dichtbij!

Inwoners van West- en Midden-Brabant kunnen bij Lunavi altijd rekenen op kraamzorg, voorlichting en ondersteuning, toegespitst op hun persoonlijke wensen en situatie.

Waar vind je ons?

Lunavi Kraamzorg is actief in heel West- en Midden-Brabant en heeft een hoofdkantoor in Tilburg. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten werken bij jou in de buurt en hebben dus ook contacten met verloskundigen en zorgverleners in jouw omgeving

Blijvend hoog niveau

Kwaliteit

Lunavi gaat voor de beste kwaliteit! We komen onze afspraken na, hebben diverse kwaliteitscertificeringen en zijn een erkend leerbedrijf. Zo houden wij de kwaliteit van onze kraamzorg op hoog niveau

Voor goede zorg

Bestuur en toezicht

In de Governancecode Zorg (2017) is overwogen dat goed bestuur en toezicht belangrijke voorwaarden zijn voor goede zorg. Naleving van de Governancecode draagt daaraan bij en is dan ook uitgangspunt voor het handelen van de Raad van Toezicht van Lunavi Kraamzorg. In de Governancecode is opgenomen dat de Raad van Toezicht haar toezichtkader expliciteert. Ten behoeve van haar rol heeft de Raad van Toezicht zijn eigen visie op toezicht geformuleerd. In het kader zijn de rollen en de inrichting van de RvT vastgelegd.

Laat het ons weten

Niet tevreden over onze dienstverlening?

Onze medewerkers doen er alles aan om goede kraamzorg te leveren, maar er kan altijd iets mis gaan. Heb je een klacht, meld deze dan zo snel mogelijk bij ons – liefst nog tijdens de kraamtijd. 

Ontdek Lunavi Kraamzorg

Contracten met alle zorgverzekeraars

Lunavi heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Bij welke zorgverzekeraar jij ook bent aangesloten: je kunt erop rekenen dat de kraamzorg van Lunavi grotendeels wordt vergoed. 

Wat ouders van ons vinden

Nieuw geboren

Maak kennis met de Lunavi baby’s

  • Maeve

  • Emily Deliana

  • Wesley Jr.

  • Saar

  • Gioia