Over Lunavi

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop. Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 9!

Waar vind je ons?

Lunavi Kraamzorg is actief in heel West- en Midden-Brabant en heeft een hoofdkantoor in Tilburg. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten werken bij jou in de buurt en hebben dus ook contacten met verloskundigen en zorgverleners in jouw omgeving.

 • Goed opgeleide & ervaren kraamverzorgenden
 • Één aanspreekpunt kraamzorgconsulenten
 • Al meer dan 50 jaar ervaring in kraamzorg
 • Informatie en cursussen, ga voorbereid je bevalling tegemoet
Kraamzorg van Lunavi

Kraamzorg van Lunavi

Kraamzorg is persoonlijke zorg voor jou en jouw baby.

De bevalling en de eerste dagen met je baby zijn heel bijzonder. De deskundige kraamverzorgenden van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. Of je je kraamtijd nu thuis of in het kraamhotel doorbrengt: je kunt op ons vertrouwen voor goede, persoonlijke zorg voor moeder en kind, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Ook kunnen we je begeleiden tijdens de bevalling en de voorbereiding daarop. We zijn altijd dichtbij en bij alles wat we doen, staan jouw wensen voorop.

Niet voor niets beoordelen onze cliënten onze kraamzorg met een 9!

Onze missie

Onze missie

Inwoners van West- en Midden-Brabant kunnen bij Lunavi altijd rekenen op kraamzorg, voorlichting en ondersteuning, toegespitst op hun persoonlijke wensen en situatie.

Niet tevreden over onze dienstverlening?

Onze medewerkers doen er alles aan om goede kraamzorg te leveren, maar er kan altijd iets mis gaan. Heb je een klacht, meld deze dan zo snel mogelijk bij ons – liefst nog tijdens de kraamtijd. 

Contracten met alle zorgverzekeraars

Lunavi heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Bij welke zorgverzekeraar jij ook bent aangesloten: je kunt erop rekenen dat de kraamzorg van Lunavi grotendeels wordt vergoed. 

Wat ouders van ons vinden

Onze kraamzorg is beoordeeld met een 9 door onze cliënten. Deze persoonlijke ervaringsverhalen vertellen waarom!

 • Ze betrok Nathan nadrukkelijk bij de zorg voor zijn kleine broertje. Dat vond hij natuurlijk fantastisch!”

  Ook mijn oudste zoontje werd bij de zorg betrokken
  Ze betrok Nathan nadrukkelijk bij de zorg voor zijn kleine broertje. Dat vond hij natuurlijk fantastisch!”
 • Ik vond het jammer dat ze wegging!

  De kraamverzorgende gaf rust en vertrouwen
  Ik vond het jammer dat ze wegging!
 • Ze gaf ons handige tips en adviezen

  De kraamverzorgende hielp ons goed op weg
  Ze gaf ons handige tips en adviezen