Kraamzorg West-Brabant

Je hebt net te horen gekregen dat er een baby op komst is en je wilt dit het liefst heel lang gaan vieren. Toch blijft het knagen dat je de kraamzorg moet gaan regelen. Maar wat is de juiste kraamzorg voor jou? Deze keuze kan erg moeilijk zijn, er zijn namelijk veel mogelijkheden in regio West-Brabant. Ben je op zoek naar een ervaren kraamzorg die ondersteuning en zorg op maat biedt? De deskundige kraamverzorgende van Lunavi zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken!

Kraamzorg in West-Brabant

Lunavi biedt altijd kraamzorg in de buurt. Ben je woonachtig in de regio West-Brabant en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lunavi bevindt zich in ruim 80 plaatsen en dus ook bij jou in West-Brabant. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met kraamzorg en beschikken over een professioneel en persoonlijk team. Door de compacte werkgebieden is ons team hecht en zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten zetten zich iedere dag weer in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Het lijkt ons leuk om met jou kennis te maken!

Kraamzorg op maat in West-Brabant

Vind je het moeilijk om kraamzorg te regelen omdat je niet kan inschatten wat je nodig hebt? Dat begrijpen wij volkomen. Of het nu je eerste kindje is of de tweede, het is niet te voorspellen hoe je zwangerschap, bevalling en kraamtijd gaat verlopen. Bij Lunavi West-Brabant kijken wij naar de beste kraamzorg voor jou. Een kraamzorgconsulent geeft op basis van het verloop van zwangerschap en thuissituatie advies over welk pakket het best bij jou past. Bij Lunavi West-Brabant beschikken we over drie pakketten die verschillen in het aantal uur aan kraamzorg dat je nodig hebt.

Kraamzorg aanvragen West-Brabant

Hoera! Je bent zwanger! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar het is ook belangrijk om alvast kraamzorg aan te vragen. Iedere vrouw heeft hier recht op, het behoort namelijk tot het basispakket van je zorgverzekering. Het aanvragen van kraamzorg kan in principe al zodra je weet dat je zwanger bent, maar het moet in ieder geval vóór de zestiende week. Alleen dan ben je ervan verzekerd dat je het aantal uur kraamzorg krijgt dat je nodig hebt.

Aanmelden voor kraamzorg in regio West-Brabant

Heb je al besloten om je aan te melden voor kraamzorg in West-Brabant? We gaan er samen een bijzondere tijd van maken! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Binnen enkele weken ontvang je jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Wil je eerst meer informatie voordat je een keuze maakt? Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg