Blijvend hoog niveau

Kwaliteit van onze kraamzorg

Lunavi Kraamzorg gaat voor de beste kwaliteit! We komen onze afspraken na, hebben diverse kwaliteitscertificeringen en zijn een erkend leerbedrijf. Zo houden wij de kwaliteit van onze kraamzorg op hoog niveau. 

Zorggarantie en beroepsgeheim

Je kunt altijd rekenen op de levering van het aantal met jou overeengekomen zorguren, tenzij zich bij jou of ons een onvoorziene situatie voordoet. Omdat je kraamverzorgende bij jou in huis meedraait, is ze nauw betrokken bij wat er speelt binnen jouw gezin. Wat privé is, moet uiteraard privé blijven. Daarom rust op alles wat onze medewerkers tijdens het werk meemaken, zien en horen het beroepsgeheim. Dat geldt ook voor eventuele stagiaires.

Kwaliteitscertificeringen

Bij Lunavi leggen we de lat hoog. Daarom stellen we hoge eisen aan onze zorg, zodat die van hoog niveau blijft. Dat we daarin slagen, blijkt uit het feit dat we beschikken over het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat uitgegeven door DNV.

Wij willen jou en je baby de beste kraamzorg bieden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarom werken we mee aan het opleiden van toekomstige kraamverzorgenden, door hen de mogelijkheid te bieden stage bij ons te lopen. We zijn een door Calibris erkend leerbedrijf. Stagiaires werken bij ons altijd onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende. Ook zij moeten zich houden aan het beroepsgeheim. Tijdens het intakegesprek dat we met je voeren, kun je aangeven of je wel of geen prijs stelt op de aanwezigheid van een stagiaire tijdens de bevalling en/of kraamtijd.

  • Deskundige kraamverzorgenden

  • Één aanspreekpunt

  • Meer dan 50 jaar ervaring

  • Altijd dichtbij

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg