Kraamzorg Breda

Hebben wij dat goed gehoord? Krijgt Breda er een nieuwe bewoner bij? Dat moeten we vieren! Maar voordat je helemaal bent weggedroomd bij het idee van een kleine, is het verstandig om enkele dingen te regelen. De kraamzorg bijvoorbeeld! Lunavi heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kraamzorg en helpt jou graag met het verzorgen en ondersteunen van jou, je baby, je partner en eventueel je andere kinderen.

Kraamzorg in Breda

Wanneer je hebt ontdekt dat je zwanger bent, gaat de zoektocht naar de juiste kraamzorg beginnen. Je weet dat je dit moet regelen, maar waarom nu eigenlijk? Kraamzorg is een hele belangrijk ondersteuning tijdens je bevalling en kraamtijd. Kraamzorgconsulenten zorgen ervoor dat de bevalling en kraamtijd volgens wens gaat en daarnaast geven ze advies wat betreft de thuissituatie. De kraamverzorgende is na de bevalling jouw aanspreekpunt en zij doen dagelijks gezondheidschecks bij jou en je baby, ondersteunen bij het douchen of wassen, verzorgen ontbijt en lunch, maken waar nodig schoon en het allerbelangrijkste: ze geven advies en tips rondom het verzorgen van jouw baby.

Kraamzorg bij Lunavi Breda

Lunavi Kraamzorg heeft meer dan 50 jaar ervaring. Onze deskundige kraamverzorgenden zijn er om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te maken. We stellen hoge eisen aan onze zorg, zodat die van hoog niveau blijft. Een persoonlijke aanpak staat bij Lunavi voorop. Daarom heb je tijdens de kraamzorg altijd maar één aanspreekpunt en dat is je kraamverzorger. Zij is nauw betrokken bij de bevalling, kraamtijd en je familie.

Kraamzorg aanvragen bij Lunavi Breda

Het aanvragen van kraamzorg bij Lunavi is heel eenvoudig. Lunavi is met 80 locaties altijd dichtbij, dus kies om te beginnen de locatie bij jou in de buurt. Op de website is een uitgebreid aanmeldformulier te vinden die je zo volledig mogelijk moet invullen. Vervolgens ontvang je binnen enkele weken jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Wanneer dit allemaal geregeld is, komt de kraamzorgconsulent langs om jouw wensen voor de bevalling en kraamtijd te bespreken. Bij Lunavi zorgen we ervoor dat jij prettig en onbezorgd deze bijzondere weken ingaat!

Aanmelden voor kraamzorg in regio Breda

Heb je al besloten om je aan te melden voor kraamzorg in Breda en omstreken? We gaan er samen een bijzondere tijd van maken! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Binnen enkele weken ontvang je jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Wil je eerst meer informatie voordat je een keuze maakt? Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg