Kraamzorg Land van Heusden en Altena

Kunnen wij jou feliciteren met je zwangerschap? Hoera! Er gaat een spannende maar vooral hele bijzondere tijd aanbreken. Wanneer jij klaar bent om optimaal te gaan genieten van je zwangerschap en kraamtijd, komen onze deskundige kraamverzorgenden uit Land van Heusden en Altena in het spel. Lunavi Kraamzorg heeft meer dan 50 jaar ervaring in de zorg en ondersteuning van jou, je partner en de baby van zwangerschap tot kraamtijd.

Lunavi Land van Heusden en Altena biedt kraamzorg op maat

Iedere bevalling en kraamtijd is anders, want geen een vrouw, lichaam of baby is hetzelfde. Zelfs bij de bevalling van je tweede kindje kan het totaal anders zijn. Daarom bieden we bij Lunavi Land van Heusden en Altena kraamzorg op maat. Er zijn drie verschillende kraampakketten die variëren in het aantal uur kraamzorg dat je krijgt. Onze kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten zullen hiervoor een inschatting maken op basis van jouw persoonlijke situatie. Je kunt er dan altijd nog zelf voor kiezen om meer uren kraamzorg af te nemen.

Het team van Lunavi Kraamzorg

Het bevallen en verzorgen van een pasgeboren baby vraagt om de juiste zorg en ondersteuning. Lunavi Kraamzorg heeft een uitstekend team van gekwalificeerde kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten. Zij zetten zich dagelijks in om jou en je gezin een prettige en onbezorgde kraamtijd te bezorgen, maar helpt daarnaast ook bij de bevalling en adviseert over zwangerschapscursussen en borstvoeding. Met de kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten van Lunavi kan jij optimaal genieten van jouw kraamtijd!

Kraamzorg aanvragen Land van Heusden en Altena

Lunavi biedt altijd kraamzorg in de buurt. Ben je woonachtig in de regio Land van Heusden en Altena en ben je op zoek naar kraamzorg in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lunavi bevindt zich in ruim 80 plaatsen en dus ook bij jou in Land van Heusden en Altena. In principe kan je je al aanmelden zodra je weet dat je zwanger bent, maar het is in ieder geval belangrijk om het vóór de zestiende week te doen. Dan ben je ervan verzekerd dat je het aantal uren kraamzorg krijgt dat je nodig hebt.

Aanmelden voor kraamzorg in regio Land van Heusden en Altena

Heb je al besloten om je aan te melden voor kraamzorg in Land van Heusden en Altena? We gaan er samen een bijzondere tijd van maken! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Binnen enkele weken ontvang je jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Wil je eerst meer informatie voordat je een keuze maakt? Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg