Kraamzorg Tilburg

Het krijgen van een baby is altijd spannend, of het nu je eerste kind is of je tweede. Een bevalling is namelijk nooit hetzelfde, dus zelfs áls je het al een keer meegemaakt hebt, kan het onbekend terrein zijn. Gelukkig is er ondersteuning van kraamverzorgenden en kraamzorgconsulenten die je helpen bij de voorbereidingen, de bevalling en de kraamtijd thuis of in een kraamhotel. Ga jij maar genieten, dan zorgt Lunavi Kraamzorg voor een prettige en onbezorgde kraamtijd!

Kraamzorg bij Lunavi Tilburg

In Tilburg bevindt zich het hoofdkantoor van Lunavi, maar er wordt ook kraamzorg aangeboden. Wat doet een kraamverzorgende precies? Ze ondersteunen jou, je baby, je partner en je eventuele andere kinderen zodat jullie een zo’n goed mogelijke start hebben. Voorbeelden van taken zijn: verzorgen van ontbijt en lunch, ondersteuning bij het douchen of wassen, schoonmaken van het huis en het uitvoeren van gezondheidscheck bij jou en je baby. Daarnaast zijn ze er ook om advies te geven.

Lunavi Tilburg biedt kraamzorg op maat

Het krijgen van een baby is een gelegenheid met volop onverwachtse momenten. Je kunt van tevoren niet weten hoe het gaat verlopen. Dit maakt het misschien erg spannend voor je. Gelukkig bieden we bij Lunavi Tilburg kraamzorg op maat. Er zijn drie verschillende kraampakketten die variëren in het aantal uur kraamzorg dat je krijgt. Een kraamzorgconsulente adviseert op basis van het verloop van de zwangerschap en thuissituatie wat het beste pakket voor je is. Zo zorgen wij ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt om zo prettig en onbezorgd mogelijk van je eerste momenten met je kind te genieten.

Het team van Lunavi Tilburg

Lunavi biedt kraamzorg in meer dan 80 plaatsen in Nederland en is daarmee altijd in de buurt. Door de compacte werkgebieden is het team van Lunavi hecht en goed op elkaar ingespeeld. De kraamverzorgende en kraamzorgconsulenten zijn uitstekend gekwalificeerd en zetten zich iedere dag in om jou, je partner en je baby te helpen met het begin van het ouderschap. Persoonlijke ondersteuning staat hierbij centraal.

Aanmelden voor kraamzorg in regio Tilburg

Heb je al besloten om je aan te melden voor kraamzorg in Tilburg en omstreken? We gaan er samen een bijzondere tijd van maken! Meld je heel eenvoudig aan via het aanmeldformulier op de website. Binnen enkele weken ontvang je jouw inschrijfbewijs en aanvullende informatie. Wil je eerst meer informatie voordat je een keuze maakt? Neem een kijkje op onze website voor de contactgegevens van de kraamzorgconsulente in jouw regio.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg