Cursussen

Lunavi kan je adviseren over de cursussen die je kunt volgen op het gebied van zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Bel voor een persoonlijk advies naar 0165-745874 of 013-3032500. Zo maak je de juiste keuze en ben jij optimaal voorbereid op de bevalling en je kraamtijd. Je vindt het overzicht van onze cursussen hieronder. Klik op de cursus voor meer informatie en om je in te schrijven.

 • Op weg naar je bevalling

  De cursus Op weg naar je bevalling is een complete en zeer praktijkgerichte cursus in één avond voor jou en je partner. De cursus wordt in groepsverband met maximaal 10 deelnemers gegeven. 

 • Samen Bevallen

  Binnen de cursus Samen Bevallen krijgen jullie praktische informatie, worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie technieken die je tijdens de bevalling kunt toepassen.

 • Zo Bevallen

  Tijdens deze cursus krijg je (indien gewenst met partner) inzicht in het natuurlijke proces van bevallen. Informatie en oefening wisselen elkaar rustig af.

 • Zwangerschapszwemmen

  Inspannen en ontspannen in warm water, goed voor uw lijf, de band met de baby en leuk om contacten op te doen met anderen in dezelfde situatie!

 • Hart for her

  Zwangerschapscursus en onbeperkt trainen

  Wat bijzonder, je bent zwanger! De komende negen maanden zijn een bijzondere tijd. Een periode waarin er heel veel verandert. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

   

 • Workshops draagdoeken/zakken 20 juni 2018

  Wil jij straks je baby gaan dragen in een draagdoek of draagzak? Misschien is onderstaande informatie dan wat voor jou!

  Leuke workshops draagdoeken/zakken: deze vinden plaats op 20 juni a.s.bij Villa Pastorie in Tilburg.

   

   

Stel jouw vraag