Zo Bevallen

Het Corona-virus treft ons allemaal en ook de zwangerschapsdocenten van Zo Bevallen worden hier mee geconfronteerd. Wij volgen de landelijke richtlijnen en geven daarom naast live groepscursussen met inachtneming van alle richtlijnen (1,5 meter afstand en extra hygiëne) ook interactieve livestreams en webinars. De docenten van Zo Bevallen blijven staan voor kwaliteit en een persoonlijke benadering, zowel bij de offline als bij de online variant. Nooit was een goede voorbereiding op jullie bevalling belangrijker dan nu. Informeer daarom bij een cursuslocatie in jullie buurt welke mogelijkheden er zijn voor jullie.

Tijdens deze cursus krijg je (indien gewenst met partner) inzicht in het natuurlijke proces van bevallen. Informatie en oefening wisselen elkaar rustig af.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: wat doe je met angst, pijn en onzekerheid, aankondiging en fasen van de bevalling, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, perstechniek en baringshoudingen. Tijdens de cursus zijn drie tot vijf zwangeren aanwezig, vaak - maar niet altijd - met partners.

Cursusinformatie

Aantal bijeenkomsten:
1 zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur; lunch is inbegrepen

Kosten:
De kosten voor deze cursus kun je vinden op de website: www.praktijkbijzonder.nl (Sommige cursussen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag het daar na.)

Locatie:
Dussen/Woudrichem, Breda, Goirle en Oud Gastel 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de cursus Zo Bevallen en weten wanneer de cursus gegeven wordt? Neem dan contact op met het Centraal Aanmeldpunt van deze regio via info@praktijkbijzonder.nl of via 06-17854671.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de kraamzorg
van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgers

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg