Hart for her

Zwangerschapscursus en onbeperkt trainen

Wat bijzonder, je bent zwanger! De komende negen maanden zijn een bijzondere tijd. Een periode waarin er heel veel verandert. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat houdt de cursus in?

hart for her helpt je graag om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap. We bereiden je voor op de bevalling en we zijn er ook voor je om weer in vorm te komen ná de bevalling. Deze zwangerschapscursus is erop gericht je algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen. Door gerichte training voorkom je eventuele zwangerschapsklachten. Verder ontvang je praktische tips over de zwangerschap, voorlichting over de bevalling, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, we geven inzicht in de verschillende fasen van de bevalling en we nemen de diverse perstechnieken door. Een actieve, educatieve en bovenal gezellige cursus.
 

Over hart for her

hart for her is een interval circuittraining alleen voor vrouwen, waarin spierversterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. Je doet de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
 

Hoelang duurt de cursus en wat zijn de kosten?

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur. Er is tevens een partnerles inbegrepen, zodat jullie samen met vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Daarnaast mag je gedurende deze 2 maanden onbeperkt komen sporten. De kosten voor deze cursus kun je opvragen via de website: https://www.hartforher.nl Wil je weten of de zorgverzekering de begeleiding bij hart for her vergoedt? Neem dan contact op met je verzekeraar voor meer informatie.
 

Wanneer kun je je opgeven voor deze cursus?

Aanmelden kan vanaf de 12e week van de zwangerschap, we starten vanaf de 20e week van de zwangerschap. Je kunt instappen wanneer jij eraan toe bent. Kijk voor de diverse startdata op https://www.hartforher.nl/vestigingen/vrouwen-sport-fitness-afvallen-goirle

Zwanger zijn is heel speciaal. Geniet daarom van iedere dag dat je nieuw leven bij je mag dragen. De negen maanden zijn voorbij voor je het weet! Dus ben je zwanger en wil je je graag goed voorbereiden op de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken daarna neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg