Zwangerschapszwemmen

Inspannen en ontspannen in warm water, goed voor uw lijf, de band met de baby en leuk om contacten op te doen met anderen in dezelfde situatie!

Bent u in verwachting? Dan weet u dat sporten niet altijd even prettig is. Als u toch in conditie wilt blijven, dan biedt Zwangerschapszwemmen uitkomst. Met oefeningen in het water bent u volop in beweging. Bovendien werkt het water zeer ontspannend.

Voordat de les begint, zwemt u een paar baantjes. Daarna zet de instructeur u aan het werk. U traint uw armen, benen en buik. Ook doet u oefeningen om uw bekken te trainen. Zo bereidt u zich goed voor op de bevalling. U beweegt zowel in diep als in ondiep water van ongeveer 32 graden. Er is een gediplomeerd instructeur om u te helpen met de oefeningen.
 

Activiteiten informatie

Aantal bijeenkomsten: Onbeperkt
Duur bijeenkomst: 45 minuten

Kosten: 
De kosten kun je vinden op de website: www.destok.nl  (Sommige cursussen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag het daar na.)

Locatie:
Zwembad De Stok Roosendaal
 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.destok.nl U kunt ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@destok.nl of telefonisch via 0165 585959.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg