FitMama ZwangerFit cursus

Bij de training van FitMama werk je onder deskundige begeleiding van een officiële YVLO-ZwangerFit® en MamaFit traininer actief aan je algehele conditie en spierkracht. Dit doe je in een gemengde groep zwangere en pas bevallen dames.
Het sporten tijdens of na de zwangerschap wordt individueel afgestemd op jou als zwangere of pas bevallen moeder. Je kunt de ZwangerFit® cursus combineren met MamaFit trainingen en een partneravond of middag (Voorbereid Bevallen).

Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten tijdens de zwangerschap veel voordelen geeft. Actief bewegen vermindert bekkenpijn, verbetert het energieniveau en algemeen welbevinden en het kan zwangerschapskwaaltjes verminderen. Daarnaast heeft blijven bewegen een positieve uitwerking op je bloeddruk, bloedsuiker en gewichtstoename.
Zo fit mogelijk zijn tijdens je zwangerschap kan van positieve invloed zijn op je bevalling en het geeft je een voorsprong op je herstel daarna.

 

 

Praktische informatie:
Deelname aan de ZwangerFit® cursus en aan de losse trainingen kan vanaf 12 weken zwangerschap. De ZwangerFit® cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 90 minuten en omvat training, ontspanning en voorlichting. Elke week bespreken we een onderwerp omtrent je zwangerschap, de bevalling en je herstel. Bij goed weer trainen we altijd heerlijk buiten. Bij regen/slecht weer trainen we binnen.

De cursussen worden gegeven in Oudenbosch (maandagavond), Etten-Leur (dinsdagavond), Bergen op Zoom (vrijdagochtend) en Roosendaal (zaterdagochtend).

De ZwangerFit® lessen worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket vergoed. Je eigen risico wordt niet aangesproken. Neem voor meer info contact op met je verzekeraar.

Ben je ingeschreven bij Dé Provinciale Kraamzorg of Lunavi Kraamzorg dan ontvang je 15 euro korting op de cursus. Vergeet niet bij je aanmelding te vermelden dat je ingeschreven bent bij Dé Provinciale Kraamzorg of Lunavi!

Heb je interesse in deze cursus? Neem dan contact op met:

Angela Jonkers
Tel: 06-21257746
E-mail: info@fitmama.nl

Voor meer informatie kijk je op: www.fitmama.nl

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg