HypnoBirthing®

HypnoBirthing® gaat ervan uit dat je bevalling moeiteloos, comfortabel en vreugdevol kan verlopen, als je de natuur haar werk laat doen.

HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus voor aanstaande moeders en hun (geboorte)partner, opgericht door Marie F. Mongan. Centraal staat het aanleren van ontspanningstechnieken. Verder komen aan de orde: de adem, visualisatietechnieken, lichamelijke oefeningen, positief denken, contact met je kindje, geestelijke voorbereiding op de geboorte, het bekijken van mooie geboortefilmpjes, praktische voorbereidingen zoals het maken van een geboortewens/plan en – last but not least – inzicht in het natuurlijke proces van de geboorte en in de manier waarop je met dit proces kunt meewerken. Door zonder angst en vol vertrouwen de geboorte in te gaan, kun je samen met je kindje een prachtige start maken. 
 

Cursusinformatie

Aantal bijeenkomsten groepscursus: 5 lessen van 2,5 uur op zaterdagochtend 
Aantal bijeenkomsten privécursus: 4 lessen van 3 uur, tijd en dag op afspraak 
Kosten: De kosten voor deze cursus kun je vinden op de website: www.two-care.nl/hypnobirthing
Locatie: Vlissingen
 

Meer informatie en aanmelden:

Je vindt informatie op www.two-care.nl/hypnobirthing

Ook via Joke van Strijp kun je lessen HypnoBirthing volgen. Zij verzorgt haar lessen in Den Bosch. Meer informatie hierover vind je via deze link: https://www.hypnobirthingdenbosch.nl/

 

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg