Nieuwe naam Thebe Kraamzorg is Lunavi Kraamzorg

Sinds september 2016 heeft Thebe Kraamzorg een nieuwe naam: Lunavi Kraamzorg. We hebben deze naam natuurlijk niet zomaar gekozen. De naam Lunavi heeft betrekking op het ontstaan van nieuw leven. Luna verwijst naar de maan, die van invloed is op veel zaken rondom zwangerschap en geboorte. Zo zijn de negen maanden zwangerschap in werkelijkheid 280 dagen: precies tien maanmaanden. Vi verwijst naar leven. De geboorte is immers het startschot voor een heel nieuw leven: een nieuw leventje in de vorm van een baby, maar ook een nieuw leven als gezin.
 

Ooievaar en baby

Bij onze nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Daarin zie je een ooievaar en een baby. De ooievaar zie je ook terug in het logo van Dé Provinciale Kraamzorg, de kraamzorgorganisatie in Zeeland waar Lunavi deel van uitmaakt. Met het nieuwe logo laten we nog beter zien dat we bij elkaar horen.

 

Nieuwe naam, zelfde zorg

Hoewel onze naam en ons logo zijn veranderd, blijft onze zorg hetzelfde: je kunt blijven vertrouwen op deskundige zorg door hooggekwalificeerde zorg door deskundige kraamverzorgenden in kleinschalige teams. We ondersteunen je tijdens je zwangerschap, bijvoorbeeld met advies over cursussen die je kunt volgen. Maar ook tijdens de bevalling en natuurlijk in je kraamtijd staan we graag voor jullie klaar. Want samen maak je de beste start!

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen