Kraamvisite weer aangescherpt i.v.m. extra Coronamaatregelen!

Het dringende advies geldt om geen of zo min mogelijk bezoek te laten komen tijdens de aanwezigheid van de kraamverzorgende. Eén vaste bezoeker, die kortdurend op bezoek komt mag, mits er 1,5 meter afstand  kan worden gehouden (dit geldt alleen indien er geen (verdenking op) besmetting is!). Het advies blijft om ook op de momenten dat de kraamverzorgende niet in huis is zo min mogelijk visite te ontvangen.

Voorwaarden voor het bezoek zijn:

  • 1,5 Meter afstand moet mogelijk zijn
  • Het kraamgezin vergewist zich ervan dat bezoekers met klachten niet op bezoek komen
  • Er wordt rekening gehouden met kraamverzorgenden uit kwetsbare groepen

NB. De voorkeur blijft, dat de kraamvistie komt wanneer de kraamverzorgende niet in huis is, ook dan liefst zo min mogelijk visite.

In het kraamhotel is de partner de hele dag welkom (mits deze persoon niet verkouden is enz.). Broertjes en zusjes zijn dagelijks welkom tussen 14.00 en 20.00 uur (max. 2 kinderen per dag). Er is 1 bezoeker extra welkom (dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar) per dag van 17.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 12.00 uur (per 24 uur moet dit een vaste bezoeker zijn).

Groene bezoekerspas ETZ

In iedere cliëntenkamer bij het kraamhotel vind je een groene bezoekerspas. Deze moet in de publieke ruimtes worden gedragen!

Opa's en oma's kunnen op de begane grond bij de coronabalie een groene bezoekerspas ophalen (maximaal 1 persoon tegelijk en max. 2 personen per dag!).

Mondkapjesbeleid ETZ

Iedereen vanaf 13 jaar moet bij binnenkomst een mondkapje dragen en in alle openbare binnenruimtes in het ETZ. Dus de gangen, toiletten, liften, horecagelegenheden en wachtruimtes.

Huiskamer en brasserie ETZ

Het kinderfonds heeft landelijke maatregelen doorgevoerd waardoor onze Huiskamer met ingang van vandaag tot voorlopig 11 november wordt gesloten.

Ook de Brasserie sluit als horeca/restaurant, maar deze wordt nog wel ingezet als take-away functie voor uitgifte van maaltijden en dranken.

Update 17 november 2020

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! Magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen
  • Verhalen van kersverse ouders én onze kraamzorgconsulenten
  • Alles over thuis bevallen, in het kraamhotel of in het ziekenhuis