Verhuizing Geboortezorg 9 oktober naar Moeder- en Kindcentrum locatie ETZ

De geboortezorg verhuist vandaag, 9 oktober 2017, van locatie ETZ TweeSteden naar locatie ETZ Elisabeth. Dit betekent dat ook Kraamhotel Terra Lunavi De Meiboom is verhuisd naar Moeder- en Kindcentrum ETZ Elisabeth.

Het Kraamhotel van het Moeder- en Kindcentrum op ETZ Elisabeth is verbouwd en heeft drie geboortekamers en negen kraamsuites. Het Kraamhotel biedt je de mogelijkheid om daar met je eigen verloskundige te bevallen en te verblijven in één van de luxe suites, óf te bevallen en direct daarna naar huis te gaan met de kraamverzorgende die thuis de zorg voortzet. In twee van de drie geboortekamers kun je in bad bevallen. De derde geboortekamer heeft een relaxbad. De moderne, ruime suites met frisse kleuren geven je een warm welkom. Lees meer....

Aanmelden voor een bevalling in het Kraamhotel

Wil je graag bevallen in het Kraamhotel van Lunavi? Dat kan met je eigen verloskundige. Ook wanneer je je hebt aangemeld voor kraamzorg bij een andere kraamzorginstantie of direct na je bevalling naar huis wilt gaan. Voor een bevalling en/of kraamtijd in het Kraamhotel kun je je inschrijven via de volgende link: inschrijven Kraamhotel.

Bereikbaarheid

De telefoonnummers die je gewend bent te bellen, blijven ook nu behouden. Wij zorgen ervoor dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt.

Het adres van het Kraamhotel op locatie ETZ Elisabeth is Hilvarenbeeksweg 60, 5022 GC Tilburg

Bevalling

Ga je bevallen in het Kraamhotel, dan mag je parkeren bij de Spoedeisende Hulp of achter het ziekenhuis (volg Damast) op de Livive parkeerplaatsen aan de rechterkant. Kom je vervolgens via de Spoedeisende Hulp of via de achteringang van het ziekenhuis in de centrale hal, volg dan ook route 81. Route 81 ligt op de 1e verdieping (blok E). Vanuit de lift verwijzen onze gastvrouwen je de weg naar het Kraamhotel. Sta je, in verband met je bevalling, geparkeerd achter het ziekenhuis, vraag dan bij het verlaten van het ziekenhuis om een uitrijdkaartje. Zowel bij de Spoedeisende Hulp als achterin het ziekenhuis staan rolstoelen voor je klaar. Vergeet hiervoor niet een 2€ muntstuk mee te nemen!

Een kijkje nemen?

Elke week organiseren we een rondleiding in het Moeder- en Kindcentrum. De data hiervoor vind je hieronder. Meld je voor een rondleiding aan via rondleidingmkc@etz.nl. Ga gerust langs en neem een kijkje in het Moeder- en Kindcentrum!

 

Ontvangst balie Moeder- en Kindcentrum,  ROUTE 81 - 19.00 uur

Donderdag 12 oktober

Donderdag 19 oktober

Donderdag 26 oktober

Donderdag 2 november