Werken bij

Bij Lunavi zetten we ons iedere dag weer in om gezinnen een prettige, onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Ook assisteren we bij bevallingen en adviseren we zwangere vrouwen en moeders over zaken als zwangerschapscursussen en borstvoeding. Dat doen we in compacte werkgebieden en in kleine, hechte teams. Zo zijn we altijd in de buurt.

Ben jij een gediplomeerde, ervaren kraamverzorgende en spreekt onze manier van werken jou aan? Neem dan contact met ons op. Volg je een opleiding tot kraamverzorgende, dan kun je bij ons stage lopen. Lunavi is namelijk een Calibris-erkend leerbedrijf. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gezocht: gepassioneerde kraamverzorgende!

Lunavi zoekt gepassioneerde kraamverzorgenden. Bekijk hier deze parttime job!

 

Leerlingen en stagiaires

Om de kraamzorg in de regio nu én in de toekomst op een hoog niveau te houden, hecht Lunavi veel waarde aan (bij)scholing en opleiding. We hebben een convenant getekend met de ROC’s, waarin we garant staan voor een aantal stageplaatsen voor kraamverzorgenden in opleiding. We zijn een Calibris-erkend leerbedrijf voor het opleiden van kraamverzorgenden. Dat betekent dat onze kraamverzorgenden regelmatig bijscholing krijgen. Het kan ook zo zijn dat je tijdens jouw kraamtijd te maken krijgt met een leerling-verzorgende of stagiaire. Dat heeft voor jou veel voordelen, want zo weet je zeker dat wordt gewerkt volgens de laatste theoretische en praktische inzichten. Omdat je zowel een gediplomeerde als een leerling-verzorgende in huis hebt, krijg je meer zorg. De leerling of stagiaire is daarnaast heel gemotiveerd om haar werk goed te doen, omdat ze daarop wordt beoordeeld. We gaan ervan uit dat je begrijpt dat we nieuwe kraamverzorgenden niet kunnen opleiden zonder hen in de praktijk te laten werken. Daarom gaan we er ook van uit dat een leerling of stagiaire welkom is tijdens jouw kraamtijd. Heb je dat toch liever niet? Geef dat dan aan tijdens het intakegesprek met je kraamzorgconsulent.

Daarom Lunavi

Onze kraamzorg is vakkundig, persoonlijk en altijd dichtbij.

  • Goed opgeleide & ervaren kraamverzorgenden
  • Eén aanspreek­punt: de kraamzorgconsulent
  • Al meer dan 50 jaar ervaring in kraamzorg
  • Informatie en cursussen, ga voorbereid je bevalling tegemoet