8.8

De kraamverzorgende gaf ons rust en vertrouwen

Wanneer je je eerste kindje krijgt, is het fijn als je kraamverzorgende je in alle rust en vertrouwen wegwijs maakt bij de verzorging van je kindje. Susanne Pulle-de Ruiter (27) uit Giessen trof zo’n kraamverzorgende nadat haar zoontje Siem (2) was geboren.

“Dus toen ik zwanger was van mijn tweede kindje, wilde ik graag dezelfde kraamverzorgende. Natuurlijk kunnen ze dat bij Lunavi niet garanderen, maar gelukkig kregen wij ook na de geboorte van onze dochter Diede kraamzorg van Joyce. Dat was heel fijn, want ze heeft ons beide keren geweldig geholpen. Bijvoorbeeld toen ik na de geboorte van onze zoon onzeker was over het geven van borstvoeding. Zij gaf me het vertrouwen om ermee door te gaan en dat was heel fijn.

Ik vond het jammer toen ze wegging!

Ook handig: het kraamdagboek dat we beide keren van Lunavi kregen. Dat is niet alleen een naslagwerk, bijvoorbeeld over de inhoud van je vluchtkoffertje, maar ook een handig boekje om zaken als de temperatuur en het gewicht van de baby in te noteren. Zo heb je alles op een rijtje. Heel overzichtelijk.”

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de kraamzorg
van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgers

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg