Lunavi is altijd in de buurt. Ook in Elshout.

Kraamzorg in Elshout | Lunavi

Deskundig en ervaren

Lunavi ondersteunt jou van zwangerschap tot kraamtijd met de allerbeste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Tijdens je zwangerschap adviseren we je over cursussen die ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen je bevalling in gaat. Wanneer je dat wilt, kunnen onze speciaal opgeleide kraamverzorgenden je ook tijdens de bevalling ondersteunen. En is je kindje eenmaal geboren, dan zet jouw kraamverzorgende zich tot het uiterste in om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Kraamzorg in de buurt

Lunavi is altijd dichtbij. Je vindt ons op ruim 80 plaatsen. Dus ook bij jou in Elshout. Wil je meer weten over onze kraamzorg in Elshout? Neem dan contact op met de kraamzorgconsulente.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Lunavi heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Bij welke zorgverzekeraar jij ook bent aangesloten: je kunt erop rekenen dat de kraamzorg van Lunavi grotendeels wordt vergoed.

Wat kost het?

Wij zetten de kosten en vergoedingen voor je op een rij. Zo weet je precies wat wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar, hoe hoog de wettelijke eigen bijdrage is en welke extra kosten je zelf moet betalen.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Petri Versteeg
06 - 4235 3559

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg