Ontvang 20% korting op een Womboo® Buidelshirt, de officiële babydrager voor man en vrouw

Womboo®: Het buidelshirt voor vader en moeder. Krijg nu 20% korting op jouw bestelling! 

Lunavi Kraamzorg wilt graag dat elke moeder en vader kennis kan en mag maken met dit fijne en handige buidelshirt dus Lunavi trakteert!

Met de code lunavi20 krijg je 20% korting op je buidelshirt. 

Te bestellen op www.womboo.nl 

Hoera, de baby is geboren! Het moment waarbij de kraamverzorgenden (meestal) als godinnen worden verwelkomt bij jullie thuis en de zorg geven die hard nodig zijn voor jou en de kleine. Maar na 8 dagen gaat de kraamzorg weer weg, moet manlief weer aan het werk en zitten jullie mama’s alleen thuis…..

Veel baby’s hebben moeite met de overgang naar de wereld buiten de baarmoeder en willen graag continue worden vastgehouden. Alleen in het wiegje, box of ergens anders slapen is dan een absolute no go. Als nieuwbakken ouder is het uitzoeken van een geschikte draagdoek of draagzak niet altijd makkelijk. De verkoopster in de winkel laat het even snel zien hoe je de doek knoopt en dat ziet er in de winkel dan niet uit als hogere wiskunde. Maar ja, daar sta je dan een paar weken later in je eentje thuis zonder begeleiding met een levende, spartelende én krijsende baby in je armen. Probeer die maar eens goed geknoopt op je buik en borst te krijgen zonder dat je de moedermaffia over je heen krijgt omdat ze er ondersteboven uit bungelt. Het knopen komt later wel denk je dan, als ze wat minder fragiel zijn. En de draagdoek beland in de kast….Zo zonde, want dat buidelen/dragen is juist zo belangrijk voor zowel moeder en kind.

Juist voor die bovenstaande momenten, voor het zogeheten vierde trimester, bestaat er nu Womboo® . Womboo® is het enige veilig gecertificeerde buidelshirt in Europa dat je aan kan doen als een gewoon T-shirt. Daarom doe je het Womboo® buidelshirt wél altijd aan als het nodig is. Met Womboo® draag je je baby veilig en ergonomisch bij je en kom je nooit meer handen tekort. Juist in dat vierde trimester waarbij de ouder kind hechting heel belangrijk is, temperatuurregeling en je elke 3 uur je borst bloot moet leggen om borstvoeding te geven. Met onze ingebouwde voedingstop wordt dat een fluitje van een cent. En ook aan de papa’s is gedacht want er is nu ook een buidelshirt voor vaders.