Korting op een Newborn videoshoot

Ben je aangemeld bij Lunavi Kraamzorg dan krijg je 20% korting op een Newborn videoshoot van jouw baby gemaakt door Bas Neels videografie. 

 

Bas Neels is de trotse vader van onze dochter Faya en Jazz en al 4 jaar gelukkig getrouwd met Kim. Zijn passie ligt bij videografie. Hij vindt het fantastisch om mooie beelden te schieten en het daarna tot een mooi geheel te maken. Hij geniet het meest van de reacties van tevreden cliënten.

Bas Neels vertelt:

​Het begon allemaal in de tijd van de mobiele telefoons met camera. Alles werd opgenomen en verwerkt tot een filmpje. Heel de computer stond vol met foto's en filmpjes met als gevolg.... de computer werd traag en de geheugenkaart van mijn mobiel was elke keer vol.  

Het werd tijd voor de volgende stap: een nieuwe computer & een professionele camera. Door het filmen werd ik enthousiaster en enthousiaster! Ik heb mij daarom ingeschreven als bedrijf: Bas Neels Videografie.

​Nu ben ik wekelijks bezig met het mooiste vak dat er bestaat. Hopelijk kan ik mijn creativiteit ook een keer aan u tonen met een prachtige video!

​Zeg nou zelf, één video zegt toch meer dan duizend foto's?

Via deze link zie je een voorbeeld van een Newborn videoshoot: https://bit.ly/3h7rH7g 

Via deze link vind je de tarieven voor een videoshoot: https://bit.ly/2WferE3 

Indien je nog vragen hebt: basneelsvideografie@hotmail.com