Lunavi is altijd in de buurt. Ook in Hulsel.

Kraamzorg in Hulsel

Lunavi kraamzorg in Hulsel

Lunavi ondersteunt jou van zwangerschap tot kraamtijd met de allerbeste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Onze medewerkers in Hulsel zijn deskundig en ervaren. Tijdens je zwangerschap adviseren we je over cursussen die ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen je bevalling in gaat. Wanneer je dat wilt, kunnen onze speciaal opgeleide kraamverzorgenden je ook tijdens de bevalling ondersteunen. En is je kindje eenmaal geboren, dan zet jouw kraamverzorgende zich tot het uiterste in om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Kraamzorg in de buurt

Lunavi is altijd dichtbij. Je vindt ons op ruim 80 plaatsen. Dus ook bij jou in Hulsel. Wil je meer weten over onze kraamzorg in Hulsel? Neem dan contact op met de kraamzorgconsulente. 

Contracten met zorgverzekeraars in omgeving van Hulsel

Lunavi heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Bij welke zorgverzekeraar jij ook bent aangesloten: je kunt erop rekenen dat de kraamzorg van Lunavi Hulsel grotendeels wordt vergoed. 

Kraamzorg aanvragen bij Lunavi Hulsel

Het aanvragen van kraamzorg bij Lunavi Hulsel is heel eenvoudig. In principe kan je je al aanmelden zodra je weet dat je zwanger bent, maar het is in ieder geval belangrijk om het vóór de zestiende week te doen. Dan ben je ervan verzekerd dat je het aantal uren kraamzorg krijgt dat je nodig hebt. Meld je nu aan via het aanvraagformulier op de website!

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Corrie van Heerebeek
06-82360552

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over de kraamzorg
van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgers

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg