Lunavi is altijd in de buurt. Ook in Hapert.

Kraamzorg in Hapert

Lunavi Kraamzorg in Hapert

Lunavi ondersteunt jou van zwangerschap tot kraamtijd met de allerbeste kraamzorg, zoveel mogelijk door dezelfde kraamverzorgende. Onze medewerkers in Hapert zijn deskundig en ervaren. Tijdens je zwangerschap adviseren we je over cursussen die ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen je bevalling in gaat. Wanneer je dat wilt, kunnen onze speciaal opgeleide kraamverzorgenden je ook tijdens de bevalling ondersteunen. En is je kindje eenmaal geboren, dan zet jouw kraamverzorgende zich tot het uiterste in om jouw kraamtijd zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Kraamzorg in de buurt

Lunavi is altijd dichtbij. Je vindt ons op ruim 80 plaatsen. Dus ook bij jou in Hapert. Wil je meer weten over onze kraamzorg in Hapert? Neem dan contact op met de kraamzorgconsulente. 

Contracten met zorgverzekeraars in omgeving van Hapert

Lunavi heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Bij welke zorgverzekeraar jij ook bent aangesloten: je kunt erop rekenen dat de kraamzorg van Lunavi Hapert grotendeels wordt vergoed.  

Kraamzorg aanvragen bij Lunavi Hapert

Het aanvragen van kraamzorg bij Lunavi Hapert is heel eenvoudig. In principe kan je je al aanmelden zodra je weet dat je zwanger bent, maar het is in ieder geval belangrijk om het vóór de zestiende week te doen. Dan ben je ervan verzekerd dat je het aantal uren kraamzorg krijgt dat je nodig hebt. Meld je nu aan via het aanvraagformulier op de website!

 

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!

Peggy Brasz
06 - 4235 2972

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over deze
vacature van Lunavi?

Goed opgeleide en ervaren kraamverzorgende

Schrijf je meteen in bij
Lunavi Kraamzorg