Welke mogelijkheden heeft Lunavi betreffende opleidingen en stages?

Opleidingen en stages

Opleidingen

Lunavi Kraamzorg verzorgt zelf ook een kraamzorgopleiding. Indien hiervoor een vacature is vind je deze onder het kopje: Werken bij: https://www.lunavi.nl/werken-bij

Lunavi Kraamzorg werkt ook samen met BOL-opleidingen voor kraamverzorgenden. Informatie daarover loopt via de opleidingen zelf. Ook is het goed te weten dat Lunavi Kraamzorg geen BBL-leerwerktraject aanbiedt. Voor je eigen loopbaanperspectief is het van belang te weten dat in 2020 het een eis wordt dat een kraamverzorgende minimaal als verzorgende IG is opgeleid. Deze opleiding kun je volgen via een ROC (= Regionaal Opleidings Centrum).

Stages

Binnen onze organisatie kunnen wij alleen stageplaatsen aan studenten die de BOL-opleiding volgen aanbieden. De stages worden vanuit de kraamopleidingen in Noord-Brabant bij de diverse ROC’s direct geregeld met de praktijkbegeleiders van Lunavi Kraamzorg.  Wij zijn niet in de gelegenheid  om studenten die niet in opleiding zijn voor een opleiding tot kraamverzorgende een maatschappelijke of snuffelstage aan te bieden.

Binnen onze organisatie werken geen HBO-verpleegkundigen in de kraamzorg. Het is dan ook niet mogelijk voor deze opleiding bij ons stage te lopen.

Stage voor de opleiding tot verloskundige:  indien je hier een vraag over hebt gesteld, zullen wij deze doorzetten naar de betreffende afdeling.

Meeloopdagen

Wij kunnen geen meeloopdagen aanbieden. In alle gevallen kunt u het beste met iemand van een ROC in uw omgeving bespreken wat voor je de mogelijkheden zijn.

Voor je informatie is het belangrijk te weten dat vanaf 2020 de opleiding Integrale Gezondheid verplicht als basis geldt voordat je de opleiding tot kraamverzorgende gaat volgen.

Wij staan voor je klaar

Liever iemand
persoonlijk spreken?
Geen probleem!