Workshops babydragen Tilburg Villa Pastorie 27 maart 2019

Vraag jij je wel eens af hoe je je baby het beste kunt dragen? Er zijn ook zoveel draagzakken en doeken op de markt! En hoe krijg je zo’n kleintje eigenlijk handig op de rug? Al je vragen komen aan bod in deze super handige workshops, lees meer.....

 

Inhoud workshops:

10.00 tot 13.00 uur: ‘Beginnen met rugdragen’: We oefenen uitgebreid hoe je je kindje veilig op de rug brengt. Ook oefenen we de ‘ruck sack’ (een rugknoop met geweven doek) en het rugdragen met een draagzak. De workshop is geschikt voor ouders met een baby tussen 3 maanden en ongeveer 2 jaar. Enige ervaring met de geweven doek is prettig.

14.00 tot 17.00 uur: ‘Dragen voor je plezier’. Ben jij zwanger of heb je net een baby? Dan is dit de workshop voor jou! Je krijgt informatie die je helpt om de juiste draagdoek of draagzak te kiezen en deze veilig te gebruiken. Maar vooral gaan we heel veel oefenen, met verschillende typen draagdoeken en draagzakken. Je kunt allerlei merken voelen en uitproberen. Ik neem mijn grote hoeveelheid babydragers mee: geweven en rekbare doeken, draagzakken (Soft Structured Carriers, Mei Tai’s) en ringslings.

De workshops kosten 40 euro. Thebe leden krijgen 30-50% korting op de workshop. Ook krijg je tijdens de workshop 10% korting op de aanschaf van een babydrager of draagjas.

Meer informatie: rachelverweij@hechteband.nl