Winactie Lunavi: Hoeveel beschuiten smeren wij?

De kraamverzorgenden van Lunavi zorgen dat jouw kraamweek goed georganiseerd en gesmeerd verloopt. Raad jij hoeveel beschuit met muisjes onze kraamverzorgende per kraamweek smeert? Geef op onze Facebookpagina het antwoord en wie weet win jij een geboortereportage!

Tijdens de kraamtijd komt er veel op je af. Gebroken nachten, kraamvisite en de zorg voor jouw zoon of dochter … De kraamperiode is een geweldige én een overweldigende periode. Gelukkig kan je vertrouwen op de kennis en kunde van de kraamverzorgenden van Lunavi. De kraamverzorgende geeft voorlichting, voert huishoudelijke taken uit en verricht medische controles bij jou en je kindje. Ze zorgt ervoor dat de kraamtijd goed georganiseerd en gesmeerd verloopt. Hoeveel beschuiten worden er in zo’n kraamweek eigenlijk gesmeerd en uitgedeeld?

Win een geboortereportage van Fotovrouwtje
Op de Facebookpagina van Lunavi zijn we een winactie gestart. Raad jij hoeveel beschuitjes de kraamverzorgende per kraamweek smeert? Laat je antwoord en jouw uitgerekende datum achter in een reactie en maak kans op een prachtige geboortereportage van Fotovrouwtje! Fotografe Alinda Roks van Fotovrouwtje maakt de meest prachtige geboortereportages.

Helemaal gratis en voor niks!

Download nu gratis het
Kraamtijd! Magazine

  • Handige tips en tricks voor tijdens het bevallen
  • Verhalen van kersverse ouders én onze kraamzorgconsulenten
  • Alles over thuis bevallen, in het kraamhotel of in het ziekenhuis