Lunavi smeert beschuit met genderneutrale muisjes

Heb je het al gehoord? Lunavi biedt vanaf volgende week naast de welbekende roze en blauwe muisjes ook witte muisjes! Hiermee komen wij tegemoet aan alle ouders die hun pasgeboren baby genderneutraal willen opvoeden.

De afgelopen maanden is genderneutraliteit een belangrijk thema gebleken. Kledingwinkels zijn gestopt met de verkoop van kleding met de labels ‘jongens’ en ‘meisjes’, gemeenten spreken hun burgers niet meer aan met ‘dames’ en ‘heren’ en reisorganisaties spreken nu liever over ‘reizigers’.
 

Beschuit met roze, blauwe óf witte muisjes 

Kraamzorgorganisatie Lunavi heeft respect voor dit thema en wil tegemoetkomen aan mensen die strijden voor een genderneutrale wereld. Met ingang van volgende week hebben wij dan ook genderneutrale muisjes! Onze kraamverzorgenden smeren vanaf dan beschuiten met roze, blauwe óf witte muisjes. Wat kies jij? Met deze verandering komt Lunavi tegemoet aan ouders die hun pasgeboren baby genderneutraal willen opvoeden.

Wil jij de geboorte van je kindje vieren met de witte, genderneutrale muisjes? Geef jouw wensen aan bij jouw kraamverzorgende of kraamconsulent.

Lunavi smeert beschuit met genderneutrale muisjes
Meer weten?

Meer weten?