Concentratie van de Tilburgse Lunavi kraamhotels op één locatie

Sinds 1 januari 2016 zijn het voormalige Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden Ziekenhuis gefuseerd. Als gevolg daarvan heeft ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) besloten om de geboortezorg per 9 oktober 2017 te concentreren op één locatie in Tilburg, namelijk ETZ locatie Elisabeth.

Vanaf dat moment heeft Lunavi Kraamzorg ook alle zorg in één kraamhotel op deze locatie. Het kraamhotel maakt deel uit van het nieuwe Moeder- en Kind centrum waar alle geboorte- en kindergeneeskundige zorg gewaarborgd wordt. Lees meer...

 

In dit kraamhotel zal de begeleiding net zo betrokken en deskundig zijn als in de huidige kraamhotels. Er zijn 9 kraamsuites en 3 geboortekamers, die je zelfs de gelegenheid bieden om in bad te bevallen. Hier kun je samen met je partner in een rustige omgeving verblijven. Kraamverzorgenden met passie voor het vak zullen je de ondersteuning geven die je wenst en nodig hebt. Ook in het nieuwe Moeder- en Kindcentrum kan je van ons kraamzorg op maat verwachten.

Wat betekent dit voor jou?

• Als je je hebt aangemeld voor je bevalling of een verblijf in het kraamhotel betekent dit dat je vanaf 9 oktober niet meer kunt kiezen voor een locatie. Dit zal vanaf dan ETZ locatie Elisabeth kraamhotel Livive zijn.

• Als je begin oktober bent uitgerekend krijg je van je verloskundige of gynaecoloog informatie over de locatie van de bevalling.

• Aanmelden voor het kraamhotel kan uiteraard via http://www.lunavi.nl/formulieren/meld-je-direct-aan